Uitbouwen

Wat extra ruimte in huis, dat willen we allemaal wel! Aangezien verhuizen niet altijd een optie of wenselijk is, is het uitbreiden en uitbouwen van uw bestaande ruimte een uitstekend alternatief. Wanneer u namelijk erg blij bent met de plek waar u nu woont, komt het vaak genoeg voor dat de bestaande ruimte niet meer voldoet aan de wooneisen. Bij SGS Vastgoed onderhoud krijgen we vaak te maken met de wens voor het uitbouwen van een bestaande woning. Het brengt tal van mogelijkheden en perspectieven met zich mee, met als doel: meer woonplezier, comfort en genot!

Een uitbouw is wederom een breed begrip, dat dan ook breed kan worden geïnterpreteerd. Zo kan een erker als uitbouw worden beschouwd, maar het plaatsen van een skylight in het dak of het compleet aanbouwen van een serre of woonkamer eveneens. Stuk voor stuk stellen ze uw bestaande ruimte in ieder geval in een ander daglicht, letterlijk!

In samenwerking met een architect nemen wij graag uw wensen, verwachtingen en eisen ter harte om het gewenste resultaat voor u neer te kunnen zetten. Een uitbouw is een perfecte oplossing voor het upgraden van uw huis. In het verleden hebben we veel van deze projecten mogen realiseren en steeds met succes. Ons doel is het vergroten van uw woonplezier, dus gaan wij ook graag met uw plannen voor een uitbouw aan de slag.

3-tijdens
4-tijdens
5
andere-dakkaplel
img_6454-kopie