Badkamers

De badkamer is een ruimte waar we dagelijks toch wat tijd besteden, als de kostbare tijd van tegenwoordig dat natuurlijk toelaat. Feit is dat de dag even net wat prettiger begint, wanneer u een badkamer hebt waarmee u blij bent. Dat hoeft niet persé een compleet nieuwe badkamer te zijn, maar dat kan ook een gemoderniseerd en goed werkende badkamer zijn.

Bij SGS Vastgoedonderhoud zijn we uitermate gespecialiseerd in het verfraaien, verbouwen en het optimaal laten functioneren van uw badkamer. Wanneer u uw complete badkamer wenst te verbouwen en vervangen, bent u bij ons in de juiste handen. Wij verzorgen voor u de werkzaamheden van het loodgieterswerk en de elektra, tot aan het tegelen van de badkuip of muren. Maar ook voor klussen van kleinere aard zijn wij uw specialist, bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe douche of slechts een douchescherm. Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Bij wat grotere of ingrijpende verbouwingen aan de badkamer, komen ook meer en uiteenlopende werkzaamheden kijken. Een gemiddelde badkamer is namelijk met nogal wat elementen uitgerust, waarbij u kunt denken aan de aanwezige leidingen, de elektra (die eventueel verlegd moet worden), oude tegels die eruit gehakt moeten worden en waarvoor nieuwe tegels in de plaats komen.Maar ook het plaatsen van badkamermeubels en de installatie van bijvoorbeeld het toilet, de douche of een bad rekenen wij tot onze werkzaamheden en verantwoordelijkheid. Dit alles kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen, zodat u er van verzekerd bent dat alles van A tot Z door ons wordt uitgevoerd.

badkamer1
badkamer1-2
badkamer1-3
2na4
2na1
2na3