Over ons

SGS VastgoedOnderhoud is een allround onderhoudsbedrijf dat gedreven word door jonge ondernemer gesteund door een ervaren vaklui.
SGS VastgoedOnderhoud is actief in de regio Den Haag, Amsterdam, Wassenaar, Voorburg, Rijswijk, Utrecht en Bilthoven. Ook hebben wij er geen problemen mee om ons werkgebied uit te breiden.
Wij brengen klanten, kennis en middelen tijdens de stadia’s van het bouwproces samen, hierbij staan de wensen en eisen van de klant (opdrachtgever) centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

De passie en liefde voor het vakmanschap is Glenn van der Hoek (eigenaar) met de paplepel ingegoten. Van leerlingstimmerman heeft hij zich door de jaren heen ontwikkeld tot een allround bouwondernemer met een groot netwerk van vakmensen.  

SGS Vastgoedonderhoud is meer dan een bouwbedrijf, wij zijn zeer betrokken bij onze opdrachtgevers onze sterken punten zijn dan ook dat we zeer flexibel zijn.

Wij staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat onze producten goed worden opgeleverd. Wij zijn actief in zowel de particulieren- en zakelijkmarkt.